Εισαγωγή

Prof.Dr.Dr. Angelo Troedhan Prof.Dr. Andreas Kurrek Prof.Dr. Marcel Wainwright Prof.Dr.Dr. Ziad Mahmoud Dr.Mag. Margit Winterleitner Dr. Diyari Abdah Dr. Juan Martinez

IAUSI Εκτελεστικό Συμβούλιο

Καλώς ήρθατε στη βιολογία με βάση την οστική αναγεννητική Ιατρική & Εμφυτευματολογία του 21ου αιώνα 

Συναδελφος σεβαστη!

IAUSI nonprofit ΜΚΟ ειναι μια οργανωση-. Οι στοχοι μας ειναι η βασικη ερευνα, την αναπτυξη και την προοδο των τυποποιημενων πρωτοκολλων σε χειρουργικη επεμβαση και υπερηχων implantology αφορουν κυριως OMF χειρουργικη επεμβαση, στοματικη χειρουργικη, οδοντιατρικη, αλλα και αλλων κλαδων της εγχειρησης στην ιατρικη σε εθνικο και διεθνες επιπεδο. IAUSI-μελη οργανωνουν και κρατηστε την επιστημονικη και εκπαιδευτικη πληροφορηση και συνεδριες καταρτισης για τους χειρουργους-OMF, οδοντιατροι και Γενικος Χειρουργοι, καθως και σεμιναρια, εργαστηρια, hands-on-μαθηματα, εθνικα και διεθνη συνεδρια. Η αρχικη σελιδα IAUSI ειναι το κεντρικο διεπαφης για την ανταλλαγη γραπτων και οπτικοακουστικων πληροφοριων οπως οι επιστημονικες δημοσιευσεις των IAUSI-μελων, καθως και διαλεξεις και καταρτισης βιντεο-κυριως στην αγγλικη γλωσσα. Η συμμετοχη μπορει να χορηγειται σε μεμονωμενους γιατρους με πτυχιο Οδοντιατρικης και / η Γενικη Ιατρικη, καθως και σε εθνικες και διεθνεις ιατρικες οργανωσεις μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα. IAUSI σημερα εχει περιπου 4000 μελη αμεση η εμμεση (μεσω της υπαγωγης των εθνικων ιατρικων οργανισμων). Ειναι εδρα του στη Βιεννη / Αυστρια.
 

Η εκτελεστικη επιτροπη:

President:
Prof.Dr.Dr. Angelo C. Troedhan (AUT), PhD., MD, DMD, Specialist Craniomaxillofacial Surgery, Specialist Dentistry, founding member

1st Vice-President:
Prof.Dr. Andreas Kurrek (GER), PhD., DMD, Specialist Dentistry, founding member

2nd Vice President & Regional Director North America:
Prof.Dr. Marcel Wainwright (GER), PhD., DMD, Specialist Dentistry, founding member

Secretary General & Regional Director Middle East:
ass.Prof.Dr.Dr. Ziad Tarek Mahmoud (EGY), PhD., DMD, Specialist Craniomaxillofacial Surgery, Specialist Dentistry

Treasury:
Dr. Mag. Margit Winterleitner (AUT), PhD., MD, ES, General Medicine, Economic Sciences

Regional Director Asia Pacific:
Dr. Winston Tan (SGP), PhD., M.D., D.M.D., Specialist Craniomaxillofacial Surgery, Specialist Dentistry

Regional Director Europe
Dr. Diyari Abdah (UK), PhD., DMD, Specialist Dentistry

Regional Director South America:
Dr. Juan Martinez (COL), PhD., DMD, Specialist Dentistry

Σύνδεσμοι IAUSI

Ελάτε σε επαφή με τους εθνικούς οδοντιατρικούς ή εμφυτευματολογικούς συλλόγους και τις κοινωνίες σας για να ζητήσετε μαθήματα κατάρτισης υπερήχων στην περιοχή σας.

Τα μαθήματα κατάρτισης Piezotome μπορούν επίσης να οργανωθούν από το τοπικό σας Dental Depot ή το περιφερειακό γραφείο ACTEON (συνεργάτης επιστημονικής και αναπτυξιακής συνεργασίας)

Learn more

IAUSI Πανεπιστημιακές Συνεργασίες

Σε συνεργασία με το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Ίνσμπρουκ / Αυστρία διοργανώνουμε μαθήματα κατάρτισης για ανθρώπινα πτώματα και το εβδομαδιαίο σεμινάριο για την εκπαίδευση των υγειονομικών ινστιτούτων Vientiane / Laos Piezotome & εμφύτευμα στην εξωτερική κλινική.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Email